avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comert Cosmetice vrac
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comert Cosmetice vrac

Buna ziua!

Vreau sa comercializez cosmetice (aici ma refer la unturi de corp, uleiuri vegetale, argile minerale si sapunuri naturale), pe care le voi achizitiona vrac, urmand ca eu sa le ambalez,, etichetez si sa le livrez ca produs finit.

Am tot cautat sa ma lamuresc in privinta dosarului cu informatii privind produsul cosmetic, respectiv analizele necesare - e nevoie ca eu ca distribuitor sa le refac inainte de a depune notificarea catre cpnp sau producatorul trebuie sa mi le puna la dispozitie, urmand ca eu sa fac notificarea ?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 1 Ianuarie 2017
zmz, utilizator

Alte discuții în legătură

Comercializare ingrediente cosmetice vrac Iulia_NicaSerban Iulia_NicaSerban Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneti unde gasesc informatii pentru infiintarea unei firme (SRL/SRL-D) care are scop comercializarea de ingrediente cosmetice ... (vezi toată discuția)
Etichetare produse marca proprie alexpoy98 alexpoy98 Buna ziua. In cazul in care o alta firma produce pentru noi produse ambalate , fara eticheta, urmand ca noi sa efectuam etichetarea la sediu in urma receptiei ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma fabricarea sapunurilor 100%naturale handmade Valeriano Valeriano Buna seara. Ar putea cineva sa-mi spuna de ce studii (eventual cursuri ) as avea nevoie pentru a deschide o firma de producere si comercializare a sapunurilor ... (vezi toată discuția)