avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializare ingrediente cosmetice vrac
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializare ingrediente cosmetice vrac

Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneti unde gasesc informatii pentru infiintarea unei firme (SRL/SRL-D) care are scop comercializarea de ingrediente cosmetice (unturi si uleiuri vegetale, argile, uleiuri esentiale, alti aditivi cosmetici), ambalate in cantitati prestabilite vrac (100 ml/gr, 250 ml/gr, 1 kg/l, etc). Ambalarea se vav realiza in cadrul punctului de lucru. Ma intereseaza inclusiv partea de avize. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Comert cosmetice vrac zmz zmz Buna ziua! Vreau sa comercializez cosmetice (aici ma refer la unturi de corp, uleiuri vegetale, argile minerale si sapunuri naturale), pe care le voi ... (vezi toată discuția)
Firma comercializare produse cosmetice - re-ambalare, creare produse noi nero.l nero.l Buna ziua, Doresc sa-mi creez o firma prin intermediul careia sa vand on-line uleiuri cosmetice (ex. Ulei Argan), unturi cosmetice (ex. Unt de Shea, Unt de ... (vezi toată discuția)
Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)