avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma comercializare produse cosmetice - re-ambalare, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma comercializare produse cosmetice - re-ambalare, creare produse noi

Buna ziua,

Doresc sa-mi creez o firma prin intermediul careia sa vand on-line uleiuri cosmetice (ex. Ulei Argan), unturi cosmetice (ex. Unt de Shea, Unt de Cacao), uleiuri esentiale.
Mentionez ca doresc sa le import din Uniunea Europeana in cantitati mari si sa le re-ambalez. De ce aprobari, certificari, avize as avea nevoie?

As dori sa creez si produse combinate: creme, unturi cosmetice. In acest caz de ce as avea nevoie? (bineinteles ma refer legislativ nu ca reteta :) )

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Ciocolata ambalata topita la soare trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Ciocolata ambalata topita la soare sau la caldura (de exemplu in auto), care ulterior este bagata la frigider pentru a putea fi deschis ambalajul, ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Reglementare in modul de afisare a preturilor Diegutza Diegutza Buna ziua,as avea nevoie de o informatie. Am primit ,in urma unui control o invitatie (pe maine). .la ANPC. La constatri aprare: -\\"preturi produselor ... (vezi toată discuția)