avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulentul de insertie

Daca am revenit la lucru cu mai mult de 60 inainte de implinirea varstei de 2 ani de la nasterea copilului si mi s-a aprobat acordarea stimulentului de reinsertie, dar am demisionat dupa 1 luna si jumatate, voi pierde stimulentul sau il voi primi de acum pana la jmplinirea varstei de 3 ani, indiferent daca schimb locul de munca sau renunt la el?

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie in situatia prelungirii cic dupa activitate in munca lolevlad lolevlad Buna seara, Am revenit la servici inaintea implinirii varstei de 11 luni a copilului si am depus dosar (cu noua lege) de prelungire a CIC pana la 2 ani. Deci ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie CdnM CdnM Buna Sunt in ccc si beneficiez de indemnizatie crestere copil desi inainte de nastere eram studenta, nu lucram. Mai am 43zile pana cand copilul implineste 2 ... (vezi toată discuția)
Reinsertie după concediu de creșterea copilului Ada Nasta Ada Nasta Îmi pot schimba locul de munca înainte sa revin din concediul de creșterea copilului și totodată sa primesc coeficientul de reinsertie de la jobul nou? (vezi toată discuția)