avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate carucior pt copil uitat in aeroport
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

carucior pt copil uitat in aeroport

am venit din spania pe 22 decembrie si am avut un copil mic si implicit caruciorul , la imbarcare caruciorul a fost oprit de catre personalul aeroportului pt al pune undeva unde este un asemenea loc special, am ajuns in romania si caruciorul nu a fost pus adica a ramas acolo in aeroport,ce pot face sa mi recuperez caruciorul la copil?
Cel mai recent răspuns: drimboi , utilizator 21:02, 7 Ianuarie 2017
Buna seara,
Mergeti la aeroport si solicitati eliberarea lui.
in spania?
am sunat si mi au spus ca o sa trimita dar de atunci nu prea mai raspund la tel,
Formulati o plangere la autoritatile aeroportuare de acolo dar in scris nu prin telefon. Discutiile telefonice nu se pot folosi in instanta.
In instanta folositi inscrisuri.
Ati primit vreun tichet pentru carucior? Trebuia sa reclamati netrimiterea caruciorului la momentul cand ati aterizat in Romania la "bagaje pierdute".
da am formulat o plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bagaj pierdut, ce am de facut daca nu il recuperez? 695 695 Zborul companiei aeriene a fost intarziat cu 2 ore. La destinatie pe aeroportul din o alta tara dar europeana, se anunta ca este o greva spontana a societatii ... (vezi toată discuția)
Cum pot primi despăgubiri dacă mi s-au furat obiecte personale din bagajul de cală? Stef.maria Stef.maria Dupa un zbor direct am ajuns acasa si am observat ca mi-a fost deschisa o cutie in care aveam bijuterii si ceasuri, iar toate acestea au disparut. Cutia era ... (vezi toată discuția)
Pierdere bagaje la tarom aez aez Buna ziua! Am nevoie de ajutor specializat si apreciez intentiile dvs. Tarom mi-a pierdut un bagaj din cele 4 predate la \"check in\" si mi l-au adus ... (vezi toată discuția)