avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC si indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC si indemnizatie

Buna ziua,
Ma puteti ajuta va rog cu urmatoarea nelamurire,
Parintele care are in ingrijire un copil cu handicap grav poate opta pentru
concediu crestere copil 0-3 si 3-7 ani plus pt un ajutor sau indemnizatie.
Stiu ca indemnizatia e platita de Stat, dar concediu il plateste angajatorul sau nu il plateste nimeni. Sotul meu lucreaza cu jumatate de norma, eu am sa am nevoie mai mut de ajutorul sau pt doi copii cu H.Grav. Daca poate lua indemnizatia si inca ceva pe concediu ne-am putea descurca financiar, incat sa ramana acasa si sa ma ajute cu copiii.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
Reducere program de munca pentru ingrijire persoana varstnica daia ileana daia ileana Bună ziua, sper ca plasez intrebarea acolo unde trebuie si am sa încerc să fiu cât mai explicită: -mama mea și fratele meu sunt persoane cu handicap ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie RONE RONE Buna ! Am o nelămurire! Sunt in concediu de creștere al copilului, iar peste 2 luni jumătate fetița mea va împlini 2 ani. Ultima luna este luna tatălui. ... (vezi toată discuția)