avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura insolventei

Buna ziua.

Am si eu urmatoarea problema: am depus in instanta o ordonanta de plata in vederea recuperarii unei creante.

Intre timp, firma debitoare si-a deschis procedura insolventei.
As dori sa stiu si eu care este termenul in care pot depune cerere de inscriere la masa credala. Exista administrator judiciar daca aceasta si-a deschis singura insolventa?

Pot depune contestatie impotriva acestei proceduri?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: utillllizator01 , utilizator 13:37, 4 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in dosar de insolventa lenu_ro lenu_ro va rog daca puteti sa ma ajutati: Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am ... (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii de insolventa victoria75 victoria75 Sunt parte intr-un dosar in care am cerut deschiderea procedurii insolventei pentru o societate care-mi datoreaza o suma de bani. Dosarul este din 2009 dar ... (vezi toată discuția)
Insolventa c_oana c_oana Cum imi pot recupera creanta de la o firma care si-a cerut insolventa si nu sa prezentat cu actele la lichidator?(tin sa mentionez ca am aflat de insolventa de ... (vezi toată discuția)