avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajare functionar public 4 ore la firma domeniul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajare functionar public 4 ore la firma domeniul privat

Buna ziua,
As dori sa stiu daca un functionar public poate fi angajat cu 4 ore la o firma din domeniul privat (firma familiei).
Cel mai recent răspuns: caminick , utilizator 15:01, 10 Ianuarie 2017
Se poate angaja numai daca funcţia respectiva din sectorul privat nu este în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.
Multumesc.Care este baza legala imi puteti spune?
Art.96 din Legea 161/2003.
Multumesc
Am incadrarea consilier relatii cu publicul iar la firma sotului responsabil calitate. Sunt in incompatibilitate?- Funcţia din sectorul privat nu este în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public - cenzor la asociatie de proprietari m-n-g m-n-g Buna ziua! Un functionar public poate ocupa functia de cenzor la asociatia de proprietari? Sa nu fie incompatibil. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua Mapsys Mapsys Am o nelamurire, un functionar public simplu asistent dintr-o Primarie, poate sa fie mebru composesor sau chiar membru in cosiliu de administratie al unui ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate presedinte sociatie locatari/functionar public VivieneV VivieneV Este incompatibil un functionar public care in exercitarea functiei se ocupa de acordare ajutoare energie termica dar este si presedinte asociatie proprietari? (vezi toată discuția)