avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Asociere in vederea licitatiei
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Asociere in vederea licitatiei

Buna ziua

Am inteles ca in vederea participarii la o licitatie, 2 societati se pot asocia, participand sub forma unei asociatii cu un lider, iar contractul de va incheia si derula cu asociatia si nu cu cele 2 societati.
Intrebare: aceast asociere trebuie inregistrata la Registrul Comertului? Beneficiarul lucrarii solicita dovada inregistrarii :O!

Multumesc
Cel mai recent răspuns: irinabucurenciu , utilizator 14:40, 16 Ianuarie 2017
Daca Autoritatea Contractanta a solicitat acest lucru in fisa de date, si ati fost declarati castigatori, da trebuie legalizata aceasta asociere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. Daca o licitatie publica este castigata de catre o asociere formata din doi operatori economici, iar in cadrul asocierii participatia celor doi ... (vezi toată discuția)
Asociere pentru participare la licitatie sabinna sabinna In conditiile in care o asociatie formata din 2 agenti economici participa la o licitatie pentru executie lucrari si o castiga, cu cine se incheie contractul ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice contex contex M-ar interesa daca exista vreo posibilitate de incheiere prin notariat a unui acord de sustinere de catre o societate cu o cifra mare de afaceri a unui imm ... (vezi toată discuția)