avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate repatriere decedata din grecia
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

repatriere decedata din grecia

Buna ziua

Am nevoie de mai multe informatii referitoare la repatrierea unui decedat. Mai exact este vorba de mama mea care a decedat in Grecia in ianuarie 2013 si tot acolo a fost si inmormantata. Am dori sa o deshumam si sa-i aducem ramasitele in tara ( cei de la cimitirul din Grecia, ne asigura ca corpul este descompus dupa acesti 4 ani si ca se poate sa ni-l dea intr-o cutie). Intrebarea mea este daca putem sa facem acest lucru si care sunt formalitatile, daca se poate transporta si cu masina proprie si ce costuri presupune) .

astept raspunsul d-voastra

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Deshumare catalina_lpd catalina_lpd Am 24 de ani si tatal meu am murit anul acesta in ianuarie. Tatal meu locuia in Craiova, iar eu ma mutasem impreuna cu fratele si mama mea in Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Doresc să-mi reînhumez soțul în bucurești. În ce condiții pot face asta? Placinta8 Placinta8 Cum as putea sa mut sicriul cu sotul meu dintr-o comuna, in locul de veci din Bucuresti. Am fost victimele unui accident rutier. Sotul meu a murit pe loc, la ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la inmormantare cmf139 cmf139 Buna seara, Am o întrebare puțin mai ciudata zic eu... Am participat la o înmormântare unde soțul decedat a fost îngropat \\"deasupra\\" ... (vezi toată discuția)