avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere colectiva

Buna ziua.Sunt angajata din 2003 într-un restaurant.Numarul de angajati în ultimii ani a scazut la 4 dar restaurantul mergea.Era o problema deoarece nu gaseam ajutori in bucatarie si nu prea erau clienti dar 60000se faceau minim pe luna.Noi ne luam concediile 10 zile în luna august si 11 de sarbatorile de iarna(24.12-03.01). In data de 03.01 ni s-a trimis mesaj ca , patroana s-a hotarat sa închida restaurantul.(am uitat sa mentionez ca spatiul in care este locatia este închiriat , 6000 lei pe luna cu numar de locuri 45-55 )Anuntul afost facut printr-un mesaj. I-am scris si noi, deoarece nu raspunde, cum putem sa ne recuperam lucrurile , banii si banuiesc ca ar trebui sa primim o decizie de intrare in somaj. Raspunsul a fost ca nu mai trece pe la locatie un timp iar banii care trebuie sa ni dea , îi vom primi dupa ce vinde. Ce trebuie sa facem ? Sa asteptam ? Telefonic nu raspunde. Sa facem o sesizare ?

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua Locuiesc din 2003 intr-un bloc de camine, camere de serviciu pentru muncitorii firmei, respectiv SC Electromontaj SA Sucursala Bucuresti. Are 3 ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua Locuiesc din 2003 intr-un bloc de camine, camere de serviciu pentru muncitorii firmei, respectiv SC Electromontaj SA Sucursala Bucuresti. Are 3 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fara semnatura mea DianaEllena DianaEllena Buna ziua. Sunt proaspat absolventa de liceu si am vazut un anunt la un restaurant ca se cauta personal si pe moment am zis sa incerc pentru ca nu am nimic de ... (vezi toată discuția)