avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... existenta unei Legii care sa permita perceperea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

existenta unei Legii care sa permita perceperea garantiei/anticipatiei de constituire

Buna ziua, solicit ajutor in ceea ce priveste existenta unei legislatii care sa permita perceperea unei garantii sau anticipatii de constituire la incheierea contractului de furnizare a apei reci pentru abonati persoane juridice sau pentru clienti- utilizatori individuali, altii decat proprietarul : chirias, imputernicit notarial .
Mentionez ca am tot cautat informatii despre acesta problema si Legea 469/2002 in baza careia societatea noastra percepea aceste garantii a fost abrogata si in prezent percepem garantie/anticipatie in baza art. 191 din Regulamentul consolidat si armonizat al serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare din Aria de competenta a unitatilor administrativ teritoriale membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ...#-o

Alte discuții în legătură

Stau in chirie intr un apartament unde nu este asociatie de proprietari ... namibia namibia stau in chirie intr un apartament unde nu este asociatie de proprietari . 12 apartamente sunt racordate la teava de apa rece a unui locatar . el cere pe metrul ... (vezi toată discuția)
Sistarea furnizarii de apa rece rodenstock rodenstock Buna ziua, am apelat la dumneavoastra pentru a ma lumina intr-o problema grava zic eu. Locuiesc in orasul Cernavoda intr-un bloc de 4 etaje care are 3 ... (vezi toată discuția)
A n t i c i p a t i e julien_slbz julien_slbz Furnizorii de utilitati ( apa, energie, telefonie etc .) mai au dreptul sa perceapa o "anticipatie" in momentul incheierii contractului de furnizare?....Nu ... (vezi toată discuția)