avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... solicitare informații in baza Legii nr. 2015/2001 ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

solicitare informații in baza Legii nr. 2015/2001 privind administrația publică locală

Aș dori o interpretare a art. 51 alin. 2 din Legea nr. 215/2001:
”Primarul este obligat ca, prin intermediul secretarului și al aparatului de specialitate, să pună la dispoziție consilierilor locali, la cererea acestora, în termen de cel mult 10 zile lucrătoare, informațiile necesare în vederea îndeplinirii mandatului”.
Aș dori să știu ce anume informații se pot comunica și dacă sunt obligată să le furnizez documentele solicitate în format de hârtie sau electronic.

Alte discuții în legătură

Poate exista comunicare functionar public-consilier local? utiliyator utiliyator un functionar public poate fi obligat de primarul din al carui aparat de specialitate face parte sa NU puna la dispozitia consilierilor locali informatii si ... (vezi toată discuția)
Secretarul comunei face parte din comisia de selectionare - legea nr. 16/1996? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca este obligatoriu ca secretarul comunei sa faca parte din comisia de selectionare prevazuta de art.11 din Legea nr.16/1996,republicata. Se ... (vezi toată discuția)
Informatii de interes public in baza l 544/2001 herea56 herea56 In calitate de consilier local si presedinte al comisiei economice, am solicitat xerocopii, de pe un contract incheiat intre primarie si un prestator de ... (vezi toată discuția)