avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONSILIER JURIDIC DEBUTANT
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONSILIER JURIDIC DEBUTANT

BUNA ZIUA, FIICA MEA A FOST NUMITA IN FUNCTIE IN DATA DE 3 IANUARIE 2017 SI PRIMESTE UN SALARA DE BAZA/INCADRARE DE 1250 SI UN SPOR DE CONDITII VATAMATOARE DE 187 LEI. VA ROG FRUMOS IMI POATE SPUNE CINEVA DACA FIICA MEA VA BENEFICIA DE CRESTEREA SALARIALA DE LA 1 FEBRUARIE SI APROXIMATIV CE SALAR VA AVEA. VA MULTUMESC RESPECTUOS

Alte discuții în legătură

Consilier primarie comuna Petrina12 Petrina12 BUNA ZIUA, FIICA MEA A FOST NUMITA IN FUNCTIE IN DATA DE 3 IANUARIE 2017 SI PRIMESTE UN SALARA DE BAZA/INCADRARE DE 1250 SI UN SPOR DE CONDITII VATAMATOARE DE ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public ancutzaelita ancutzaelita Buna Ziua ! Lucrez in cadrul unei primarii, ca si functionar public cu un salariu de incadrare de 1050 lei + un spor de conditii vatamatoare de 15%, un spor de ... (vezi toată discuția)
Calcul drepturi salariale functionar public vali.herea vali.herea Buna ziua, Sunt incadrata ca functionar public,studii S, inspector,grad profesional asistent, clasa de salarizare 40, gradatia 5, cu o vechime in munca de ... (vezi toată discuția)