avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Diferențe salariale,Sentințe judecătorești ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Diferențe salariale,Sentințe judecătorești ,invatamant

Sunt pensionata din 2008_învățământ ,din Arad_Nu am primit diferențele salariale,deoarece am fost in Sindicatul Liber din Învățământ,pina la pensionare,și nu m-am înscris în Sindicatul Democratic din Învățământul Arădean,așa cum au făcut ceilalți colegi la insistentele directoarei ,,menționez,alti directori au plătit toți angajații,indiferent la ce sindicat erau înscriși,....si directoarea mea a plătit 4 colegi ,numai pe MINE NU!Pensionarii au dreptul la aceste diferențe salariale câștigate prin sentințe judecătorești?Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante în învãþãmânt cornelia.banu cornelia.banu Buna ziua! Am fost profesoară la o şcoală, iar în prezent sunt pensionară pentru limită de vârstă – 38 de ani în învăţământ. Vă ... (vezi toată discuția)
Restante salariale - nerespectarea sentintelor civile de catre unitatile de invatamant simona50 simona50 Buna seara, am si eu o intrebare daca sunteti amabili cu un sfat/lamurire daca se poate... Lucrez in invatamant si fiind reprezentati de sindicat am ... (vezi toată discuția)