avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inmatriculare auto cu datorii la impozit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inmatriculare auto cu datorii la impozit

buna, doresc sa inmatriculez un autoturism insa apartamentul in care domiciliez este al parintilor si exista niste restante la impozit in valoare de aprox 1000 lei, problema lor ma priveste si pe mine?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 14:07, 8 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Teoretic nu ar trebui sa va afecteze, insa, de cele mai multe ori se conditioneza inmatricularea de recuperarea debitelor restante. Nu este legal, insa, aceasta este maniera in care se procedeaza in scopul recuperarii debitelor restante.
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2017
AVOCAT GEORGIANA URIAN, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing preluat de o societate de recuperare ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! O societate comerciala a contractat printr-un leasing un autoturism in decembrie 2005. Au fost platite ratele pana in mai 2009 iar in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Lamurire leasing auto iulianvictor iulianvictor Salutari Am si eu nevoie de niste lamuriri privind urmatoarea problema: - in urma efectelor Legii 118/2010 mi-au scazut veniturile nemaiputand achita la timp ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii Gaellycus Gaellycus O bancă, poate vinde un apartament ipotecat fară acordul asociaţiei de locatari?Debitorul la bancă are o datorie de 6.000 lei .Apartamentul a fost vÎndut ... (vezi toată discuția)