avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... proces verbal predare primire
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

proces verbal predare primire

Buna ziua , as dori daca se poate un model de proces verbal de predare primire intre vanzator si cumparator pentru un telefon. Cumparatorul a luat un telefon din magazinul unde lucrez, l-a stricat si acum are pretentia sa ii dau bani inapoi desi eu l.am dus la garantie, reparandu-l pe bani mei. Cumparatorul a facut plangere la OPC ca nu ii dau bani, el nu mai vrea telefonul. Vreau un model de proces in care sa specific obiectul, unde sa pot trece si numarul de bon si ce probleme a avut telefonul respectiv si anume mufa de incarcare desprinsa din telefon. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2017
georgianaciortan, utilizator

Alte discuții în legătură

Produsul cumparat este alt model decat ce apare pe bonul de casa Robert03 Robert03 Buna, In data de 28 ian 2010 am cumparat de la un hypermarket un set de boxe pentru calculator, pe raft nu avea pretul afisat si am rugat-o pe d-soara care ... (vezi toată discuția)
Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)
Garantie laptop asus ManescuAndrei ManescuAndrei Salut! In luna Decembrie a anului trecut am cumparat un laptop ASUS K53 (Destul de laudata de asemenea). In luna aprilie dintr-odata mi-a cedat HDD-ul... ... (vezi toată discuția)