avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... negatie telefon de la vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

negatie telefon de la vodafone

În data de 15.12.2016 am lăsat telefonul meu Samsung note 4 la garanție, în data de 29.12 service-ul mi-a dat aprobare de înlocuire deoarece nu mai poate fi reparat. Astăzi am primit de la Vodafone ca și soluție o lista de telefoane dar nici unul nu depășește 1500 de lei sau returnarea banilor plătiți în magazin 1300 lei. menționez ca acest telefon este luat la abonament și valora la liber cam 2300 lei. Exista cumva un temei legal în care ei pot sa îmi injumatateasca valoarea telefonului meu? menționez ca pe contract apare valoare telefon 294 euro și eu am dat în magazin și 1300 Ron.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 11 Ianuarie 2017
Nu se mai fabrica Samsung note 4 ? sau de ce nu va da unul la fel ?
Trebuie ca valoarea telefonului ce vi-l da sa fie similara cu cel inlocuit.
Ati dat 1300 de lei ca favor pt ca ati achizitionat un abonament mai mare, asta nu inseamna ca valoarea telefonului e de 1300 de lei.
daca ati fi denuntat unilateral contractul, fiti sigur ca ati fi platit telefonul la valoarea lui de piata.
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator
Da telefonul nu se mai fabrica si din pacate nu prea cred ca este posibila denuntarea contractului deoarece serviciul nu are treaba cu garantia. Problema mea este ca eu nu stiu daca este legala procedura lor de calculare a prejudiciului meu.
eu nu am zis ca e posibila denuntarea contractului fara plata unei despagubiri.
Ati putea intreba cat ati datora in cazul unei denuntari si ce anume reprezinta.
e o problema ca pretul din contract al telefonului e mai mic decat cel de piata si ati si platit acea suma. Nu cred ca va vor despagubi cu mai mult decat ati platit.
Puteti sa va adresati si protectiei consumatorului sa va dea un raspuns.
Mai departe, e dreptul dvs sa va adresati instantei pt a cere valoare cu care ati fost prejudiciat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reperatii in termen de garantie serbanstefan serbanstefan Buna ziua .In ianuarie 2015 am prelungit abonamentul vodafon pe 2 ani si am luat un telefon Samsung GT-S5611 in termen de garantie 2 ani in martie l-am dus la ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
Situatie neplacuta arsis vodafone mariusduta mariusduta Avem urmatoarea situatie. Pe data de 11.09.2010 cumpar un telefon in valoare de 845 RON + un abonament pe 2 ani de zile in valoare de 17 euro pe luna, ... (vezi toată discuția)