avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Expert fiscal- cod COR 241221
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Expert fiscal- cod COR 241221

Buna seara! In urma unui curs de expert fiscal, acreditat ANC, se elibereaza un certificat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii, care este valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.
Intrebarea mea este urmatoare-expertul fiscal are aceleasi competente ca si consultantul fiscal, singura deosebire constand in forma cadrului legal in care poate profesa, respectiv doar in baza unui contract de munca?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Primul curs de formatori din romania, acreditat international! ITSC ITSC [b]Primul Curs de Train of Trainers din Romania acreditat la nivel international! [/b] ITSC - Institutul de Training Studii si Cercetari – demareaza in ... (vezi toată discuția)
Acte de calificare la infiintarea pfa egt egt Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum poate sa lucreze cineva daca nu poate sa infinteze PFA fara un document de calificare intr-o meserie ca zugrav, ... (vezi toată discuția)