avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... CADASTRU GENERAL
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

CADASTRU GENERAL

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta :

* Am un Titlu de Proprietate .... cu o suprafata totala de ... ha in Tarla ... ,Parcela ....
* O SENTINTA CIVILA -definitiva si irevocabila prin care T.P mentionat nu se modifica;
* O societate desemnata sa execute lucrarile de inregistrare sistematica a imobilelor din UAT ...;
* cu aceasta ocazie am depuns „Formular cerere de rectificare –ANEXA NR.1.6 la regulament”
* PAUZA-nu am primit niciun P-V de solutionare a cererii de rectificare
* am solicitat explicatii Primariei, SC-ului care executa lucrarea , O.C.P.I-ului; A.N.C.P.I-ului de la care am primit raspunsuri neconcludente sau nu am primit niciun raspuns;
*dupa un an scot extras de carte funciara informativ si constat ca terenul din T.P se afla in alta TARLA SI PARCELA inferioare ca pozitie .
*mentionez ca pe T.P sunt 2 mostenitori si ca eu i-am cumparat partea celuilalt prin Antecontract de V-C
*raspunsul primit din partea A.N.C.P.I.-"impotriva incheierii de carte funciara aveti posibilitatea de a formula plangere in termen de 15 zile de la data comunicarii ,la biroul teritorial....."
ESTE POSIBIL CA O SOCIETATE SA-TI MUTE TERENUL UNDE DORESTE AVAND AJUTOR DIN TOATE PARTILE ?
....si intre timp "proaspetii proprietari " sa vanda terenurile cumparatorilor de ..".buna credinta "
Multumesc anticipat si nu ma las pana nu -mi recuperez terenul!

Alte discuții în legătură

Care este termenul limita prin care comisia judeteana trebuie sa rectifice titlul de proprietate,daca instanta dispune astfel... ContSters240032 ContSters240032 In primul rand buna seara tuturor.....,si as avea o intrebare daca imi poate raspunde cineva.... A-m introdus actiune in Instanta ptr. Rectificarea unui ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Tatal a decedat. detine teren extravilan, in coproprietate,cu suprafata ... babotzi babotzi Tatal a decedat.Detine teren extravilan,in coproprietate,cu suprafata de 2,5 ha,impartita in trei parcele ,din trei tarlale,trecute in titlul de proprietate( ... (vezi toată discuția)