avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit salariu Emiratele Arabe Unite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit salariu Emiratele Arabe Unite

Sunt angajat legal cu contract de munca in Emiratele Arabe Unite, unde merg o data pe luna si stau o saptamana, dar am un contract de munca si cu o firma din Romania.

Pentru veniturile salariale obtinute in Emiratele Arabe Unite trebuie platit impozit in Romania?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de munca in dubai macul rosu macul rosu o cunostinta de a mea lucreaza de 6 luni in dubai pe baza unui conract de munca pe perioada nedeterminata .Are rezidenta pe 2 ani obtinuta de companie dar luna ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pentru un cetatean roman, rezident in eau tmisulica tmisulica Buna ziua, Numele meu este Adrian si as avea si eu o intrebare. Studiez de cateva zile pe net si incerc sa gasesc raspunsul la o intrebare nu usoara dupa ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca dacian8 dacian8 Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa angajez cu contract individual de munca o persoana care are deja un contract cu o firma din Emiratele Arabe ... (vezi toată discuția)