avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca in dubai
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca in dubai

o cunostinta de a mea lucreaza de 6 luni in dubai pe baza unui conract de munca pe perioada nedeterminata .Are rezidenta pe 2 ani obtinuta de companie dar luna aceasta nu a primit salariul si cei de la companie ii cer si pasaportul .El a refuzat sa isi dea pasaportul iar cei de la firma nu ii vireaza salariul in cont .intrebarea e ce poate face in acest caz ? cui sa ne adresam ? contractul de munca e facut in dubai direct cu arabi ...nu e angajat la o firma in romania si detasat acolo ... vrem o mana de ajutor ...cui sa ne adresam sa ne dea niste informatii??????
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 20:29, 4 Iulie 2012
Puteti sa va adresati Ambasadei României în Emiratele Arabe Unite.
E-mail: romaniae@emirates.net.ae
Adresati-va in acelasi timp si autoritatilor din Emiratele Arabe Unite.
se pare ca asa este regula acolo, ati acceptat un contract trebuie sa le dati si pasaportul , ei raspund de dvs.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean indian in emiratele arabe unite marbea marbea Buna ziua, Peste doua luni am stabilit casatoria civila cu un cetatean indian.Vrem sa ne casatorim in Abu Dhabi dar nimeni de acolo nu ne-a dat un raspuns ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal de la credit europe bank la o firma din dubai razvan279 razvan279 Buna ziua. As dori sa stiu daca este normal si legal ca o banca din Romania - Credit Europe Bank sa dea toate datele mele catre o firma din Emiratele Arabe ... (vezi toată discuția)
Verificare firma din germania ThisIsMe ThisIsMe Buna ziua! Am fost contactata de o firma din Germania pentru un post acolo, mentionand ca vor sa deschida o noua filiala a companiei in Hamburg, ei avand de ... (vezi toată discuția)