avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca in dubai
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca in dubai

o cunostinta de a mea lucreaza de 6 luni in dubai pe baza unui conract de munca pe perioada nedeterminata .Are rezidenta pe 2 ani obtinuta de companie dar luna aceasta nu a primit salariul si cei de la companie ii cer si pasaportul .El a refuzat sa isi dea pasaportul iar cei de la firma nu ii vireaza salariul in cont .intrebarea e ce poate face in acest caz ? cui sa ne adresam ? contractul de munca e facut in dubai direct cu arabi ...nu e angajat la o firma in romania si detasat acolo ... vrem o mana de ajutor ...cui sa ne adresam sa ne dea niste informatii??????
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 20:29, 4 Iulie 2012
Puteti sa va adresati Ambasadei României în Emiratele Arabe Unite.
E-mail: romaniae@emirates.net.ae
Adresati-va in acelasi timp si autoritatilor din Emiratele Arabe Unite.
se pare ca asa este regula acolo, ati acceptat un contract trebuie sa le dati si pasaportul , ei raspund de dvs.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal de la credit europe bank la o firma din dubai razvan279 razvan279 Buna ziua. As dori sa stiu daca este normal si legal ca o banca din Romania - Credit Europe Bank sa dea toate datele mele catre o firma din Emiratele Arabe ... (vezi toată discuția)
Verificare firma din germania ThisIsMe ThisIsMe Buna ziua! Am fost contactata de o firma din Germania pentru un post acolo, mentionand ca vor sa deschida o noua filiala a companiei in Hamburg, ei avand de ... (vezi toată discuția)
Tva aferent export dubai angelin angelin Buna ziua. O firma X din Romania incheie un contract de prestari servicii(confectii) in regim lohn cu un client francez care solicita locul facturarii: firma Y ... (vezi toată discuția)