avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu cetatean indian in Emiratele Arabe Unite
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu cetatean indian in Emiratele Arabe Unite

Buna ziua,
Peste doua luni am stabilit casatoria civila cu un cetatean indian.Vrem sa ne casatorim in Abu Dhabi dar nimeni de acolo nu ne-a dat un raspuns legat de actele necesare .Va rog sa incercati sa imi dati mai multe detalii despre acte si totodata,dupa casatorie daca dorim sa vizitam impreuna romania el poate lua viza de turist din aeroport ? Sau trebuie sa aplice prin ambasada ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:38, 31 August 2014
Incercati sa obtineti aceste detalii de la Ambasada Romaniei in Emiratele Arabe Unite :
E-mail: romaniae@emirates.net.ae

E-mail Secţie consulară: consulat.abudhabi@gmail.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere viza pentru cetatean indian malinaileanab malinaileanab Buna ziua, As dori sa aflu cum poate sotul meu,cetatean indian,sa obtina o viza de scurta sedere in Romania pentru a merge impreuna de sarbatori la parintii ... (vezi toată discuția)
Căsătoria cu un cetățean sirian AndreeaS19 AndreeaS19 Buna ziua! Eu locuiesc in abu Dhabi Emiratele arabe unite. Am reședința in sectorul 6 bucuresti si am sunt divorțată. Soțul meu este cetățean sirian ... (vezi toată discuția)
Divort-am nevoie de ajutor irinel26 irinel26 Sunt casatorita din mai 2005 cu un cetatean libanez.Casatoria a avut loc la ambasada Romaniei din Abu Dhabi,Emiratele arabe unite,dar ulterior nu a fost ... (vezi toată discuția)