avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătoria cu un cetățean sirian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătoria cu un cetățean sirian

Buna ziua! Eu locuiesc in abu Dhabi Emiratele arabe unite. Am reședința in sectorul 6 bucuresti si am sunt divorțată. Soțul meu este cetățean sirian născut in Dubai in Emiratele Arabe Unite. Vrem sa facem căsătoria civilă in bucuresti. Ce acte ne trebuie? Nici unul din noi nu locuim in romania eu m-am mutat acum 6 ani din tara. Va mulțumesc. Ah si nu cred k exista ambasada Siriei in romania. Eu sunt creștina si el este musulman.
Cel mai recent răspuns: AndreeaS19 , utilizator 21:25, 4 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc frumos
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-am nevoie de ajutor irinel26 irinel26 Sunt casatorita din mai 2005 cu un cetatean libanez.Casatoria a avut loc la ambasada Romaniei din Abu Dhabi,Emiratele arabe unite,dar ulterior nu a fost ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian in emiratele arabe unite marbea marbea Buna ziua, Peste doua luni am stabilit casatoria civila cu un cetatean indian.Vrem sa ne casatorim in Abu Dhabi dar nimeni de acolo nu ne-a dat un raspuns ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza pentru cetatean indian malinaileanab malinaileanab Buna ziua, As dori sa aflu cum poate sotul meu,cetatean indian,sa obtina o viza de scurta sedere in Romania pentru a merge impreuna de sarbatori la parintii ... (vezi toată discuția)