avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Verificare firma din germania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Verificare firma din germania

Buna ziua! Am fost contactata de o firma din Germania pentru un post acolo, mentionand ca vor sa deschida o noua filiala a companiei in Hamburg, ei avand de fapt sediul central in Dubai. Mi s-a cerut sa depun actele (asta insemnand decat copii scanate ale diplomei de BAC, de absolvire, a atestatului, a contractului de munca din Romania, CV si un formular de aplicare pe care mi l-au trimis ei; nu mi s-a cerut buletin, pasaport sau altceva). Aceste acte a trebuit sa le trimit prin e-mail unei firme de recrutare din Germania. Nu mi-au cerut bani, dimpotriva s-au angajat sa se ocupe ei de toate actele. Problema este ca am cautat pe internet si nu am gasit aceasta firma...

As dori sa stiu cum pot verifica daca exista intr-adevar sau nu eu avand decat adresa lor din Germania si Dubai, adresa site-ului si numele administratorului lor.
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 07:47, 28 Februarie 2010
Adresaţi-vă ambasadei române din Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii poate o firma germana de intermediere sa recruteze asistenti medicali din romania? adelis adelis Buna ziua, sunt romanca, stabilita de 11 ani in Germania. Impreuna cu un partener neamt am inregistrat in Stuttgart o firma de intermediere ... (vezi toată discuția)
Problemă înmatriculare motocicleta import usa dugeo dugeo Bună ziua. Am achiziţionat o motocicletă (în România), de la un cetăţean român, cu toate documentele aferente. Motocicleta a fost înscrisă la ... (vezi toată discuția)
Este posibil? pasaport... vasi49 vasi49 buna seara,se poate face pasaportul in alta tara ,daca ap cartea de identitate(germania)va multumesc. (vezi toată discuția)