avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asociat intreprindere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asociat intreprindere

Buna seara!daca sunt asociat intr o societate in care sotul meu este administrator,si sunt in concediu de creștere copil, imi afectează cu ceva indemnizația?apar cu venituri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 11 Ianuarie 2017
Buna seara,

Daca nu inregistrati venituri din dividente in aceasta perioada nu va este afectata indemnizatia.
Chiar daca obtine venituri din dividende tot nu-i este afectata indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului 2016 DragBag DragBag Buna ziua, Va rog sa im ispuenti daca veniturile obtinute din Dividente impozitate conform IMM urilor cu 3% pe venit (societate) si 5% pe divident (persoana ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma si indemnizatia pt crestere copil deeapreda deeapreda Buna ziua! Am si eu o intrebare,am lucrat doi ani la societate comerciala,am ramas insarcinata si acum sunt in CCC si urmeaza ca luna viitoare sa primesc si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil. buna ziua,as putea in timpul in care ... Florinalex993 Florinalex993 Concediu Crestere Copil. Buna ziua,as putea in timpul in care sunt in concediu crestere copil sa deschid un SRL in care sa fiu administrator si sa lucrez pe ... (vezi toată discuția)