avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila plata expertiza contabila ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila plata expertiza contabila judiciara

Buna ziua,

In decembrie a trebuit sa platesc prin virament bancar o suma pentru expertiza contabila judiciara, imi puteti spune va rog cum se inregistreaza aceasta plata in contabilitate (monografia contabila).

Multumesc

Alte discuții în legătură

Monografie contabila plata expertiza contabila judiciara mariana_pakai mariana_pakai Monografie contabila plata expertiza contabila judiciara Buna ziua, In decembrie a trebuit sa platesc prin virament bancar o suma pentru expertiza ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila incasare in numele unei societati Naftalina Naftalina Am incasat o suma dintr-un cont de persoana fizica in numele unei societati, prin virament bancar. Ulterior mi-a cerut chitanta ca sa -si poata recupera banii ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, dorește sa cumpere o mașină de la o persoana fizica. Maxxrall Maxxrall Bună ziua. Am o nelămurire. Firma mea, un SRL neplatitor de tva, dorește sa cumpere o mașină de la o persoana fizica. Am înțeles ca, contractul de ... (vezi toată discuția)