Buna ziua ,
datorita taxelor prea mari pentru o intreprindere individuala( impozit pe profit 16 % , impozit pe dividente , cas etc ) as dori sa deschid un srl sau srl-d ( am vazut ca de fapt beneficiile pentru srl-d sunt doar niste amanari ) impreuna cu cineva ;eu sunt inginer proiectant constructor si el este inginer electro-energetician autorizat la ANRE pentru proiectare si executie instalatii electrice.
Firma va avea ca si activitate principala proiectare in constructii ( atat de arhitectura , rezistenta si instalatii ) si executia de instalatii electrice ( cunosc faptul ca trebuie firma autorizata pentru lucrari de acest tip , si nu este suficienta autorizarea care o are asociatul meu ) .
Dorim sa fim amandoi asociati ,si daca se poate si administratori , si sa ne desfasuram activitatea in firma fara contract de munca ; este posibil acest lucru ?!? Adica mai explicit : putem sa prestam activitatea de proiectare si executie instalatii electrice in cadrul societatii comerciale , fara contract de munca , doar ca si administratori ai firmei ?!
Va multumesc.
Sfat firma
paulspm
Buna ziua,
Sunt nou pe forum si am venit cu o mica rugaminte de a ma ajuta cu un sfat.
Mai intai as vrea sa salut si sa multumesc anticipat!
Paul ma ... (vezi toată discuția)