avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Bună ziua și la multi ani!
Am și eu doua spete:
1.Anul trecut am plătit taxa auto la o mașină,cum se pot recupera banii?
2.Un prieten a cumpărat acum 4 ani o mașină cu taxa auto platita încă din 2007,în ce condiții poate recupera banii dacă nu este el cel care a plătit taxa și au trecut aproape 10 ani?
Stima
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 13:02, 11 Ianuarie 2017
Referitor la timbrul de mediu, deocamdata nu se poate recupera pe cale administrativa, ci doar in instanta.

Cititi punctul 4 si 5 din acest articol www.avocatnet.ro/content/art...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)