avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit pe venit 16 %
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit pe venit 16 %

Buna ziua. De la 1 februarie , salariatii firmelor care aplica impozitul specific nu mai platesc impozitul pe venit de 16%. Intrebarea mea este urmatoera: Daca firma la care lucrez , are ca si cod caen- activitatea principala 5510 Hoteluri si alte facilitati de cazare similare, dar in statut are si cod. caen 6820- inchiriere si subinchiriere spatii ca activitatea secundar, atunci aceasta masura este valabila si pentru noi?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Aplicare tva francesk77 francesk77 Am urmatoarea situatie : firma dispune de un spatiu compartimentat in 20 de camere. S-au incheiat contracte de inchiriere pe perioade mai lungi de 1 luna, cu ... (vezi toată discuția)
Impozit 2019 avisdevara avisdevara Daca o societate cu activitate restaurant si hotel depaseste plafonul de impozit micro, va plati impozit 16% sau impozit specific ? (vezi toată discuția)
Impozit forfetar turism, aplicabil de la 1 ianuarie 2017 Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti in ce masura aceasta noua reglementare ma afecteaza si daca acest impozit va trebui platit si in urmatoarea situatie: - ... (vezi toată discuția)