Am eliberat unei societati comerciale, in baza unei minute aditionala la un contract comercial, o fila de CEC in alb ca garantie ca voi plati marfa in conditiile prevazute in clauzele contractuale. Societatea respectiva a livrat in interiorul termenului din contract naproape jumatate din cantitatea contractata, marafa care i-a fost achitata. Dupa expirarea contractului ( 30 iunie 2009 ) societatea a livrat marfa diferita de cea prevazuta in contractul expirat care nu a fost achitata in intregime iar in urma discutiilor purtate am cazut la intelegere privind plata acesteia. A doua zi insa respectivul a introdus fila de CEC in banca, in conditiile in care nu aveam disponibil. In atare situatie fila CEC mai face obiectul contractului respectiv? Putem sa facem plangere penala impotriva administratorului respectivei societati?
Am eliberat unei societati comerciale, in baza unei minute aditionala la un contract comercial, o fila de CEC in alb ca garantie ca voi plati marfa in conditiile prevazute clauzele contractuale. Societatea respectiva a livrat in interiorul termenului din contract naproape jumatate din cantitatea contractata, marafa care i-a fost achitata. Dupa expirarea contractului ( 30 iunie 2009 ) societatea a livrat marfa diferita de cea prevazuta in contractul expirat care nu a fost achitata in intregime iar in urma discutiilor purtate am cazut la intelegere privind plata acesteia. A doua zi insa respectivul a introdus fila de CEC in banca, in conditiile in care nu aveam disponibil. In atare situatie fila CEC mai face obiectul contractului respectiv? Mai avea dreptul societatea respectiva sa se foloseasca de fila CEC? Putem sa facem plangere penala impotriva administratorului respectivei societati?