avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... sesizare e/on electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

sesizare e/on electrica

Buna seara, as avea si eu o intrebare.
Locuiesc la parterul blocului si e/on electrica are un panou electric chiar pe peretele exterior apartamentului meu.Pe perete, in interior, in dreptul panoului,deci in casa, peretele e umed toata iarna.Blocul a fost izolat pe dinafara contra frigului, dar panoul nu a fost miscat, s/a facut izolatia de jur imprejur..
cum trebuie sa procedez? sa fac o sesizare?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la primarie ptr izolatie termica jade_0923 jade_0923 Buna ziua, Ca orice om gospodar, care vara isi face sanie si iarna caruta, deja ma gandesc sa fac izolatia termica a peretilor exteriori si a plafonului de ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Contor electric montat exterior, fara acordul meu si a asociatiei zolyxx zolyxx Buna ziua, Stau la parter si mi sa montat un contor electric cu cutie pe peretele exterioara a blocului , chiar cu 5cm deasupra ghiveciului de flori ... (vezi toată discuția)