avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in mai multe domenii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in mai multe domenii

Buna ziua,

M-ar interesa sa stiu daca exista vreo reglementare si ce spune aceasta in cazul persoanelor care vor sa fie PFA in doua domenii diferite si distincte si ce presupune acest fapt.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluca.p , utilizator 14:35, 6 Septembrie 2009
Acest fapt presupune intocmirea unui act aditional la Registrul Comertului cu noua activitate pe care doriti sa o desfasurati si bineinteles autorizatiile pe care sunteti obligata sa le obtineti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
Multumesc pentru raspunsul prompt. Primul PFA il am inregistrat in alt oras si pe cel de-al doilea as vrea sa il fac aici in Bucuresti pentru ca de ceva ani locuiesc aici. Sunt obligata sa il inregistrez si pe acesta tot acolo?
Daca aveti domiciliul in Bucuresti , P.F- ul trebuie inregistrat la Registrul Comertului Bucuresti.Acest lucru presupune sa aveti prevazut in cartea de identitate noul domiciliu.
Am viza de flotant. Este suficient?
Este cumva imobilul la care am viza de flotant in pericol in cazul in care se hotaraste declararea falimentului?
Doar daca este proprietatea dvs.
Daca este inchiriat, o sa va puteti deconta cheltuiala cu chiria pe sediul PFA.

Alte discuții în legătură

Pf-aurile se pot cesiona? cammelyu cammelyu am un pf-a de 5 ani si ma intereseaza daca il pot cesiona sau daca ma costa ceva sa il inchid sau daca pot declara faliment .multumesc (vezi toată discuția)
Pfa radiat dar raman datorii neplatite mari_vio mari_vio daca radiaza pfa-ul, dar am datorii ce se intampla (vezi toată discuția)