avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salaiu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salaiu

Buna ziua, de mai bine de un an, eu si colegii mei avem divergente cu personalul de la resurse umane asupra modului in care calculeaza salariile.
Daca am un salariu de baza de 1823 lei, un spor de vechime de 15%, un spor de conditii vatamatoare de 15% si un copil in intretinere, ce salariu net ar trebui sa iau, raportat sa zicem la luna noiembrie a anului 2016?
Cel mai recent răspuns: aurora_oprescu2009 , utilizator 00:04, 15 Ianuarie 2017
La un salariu de 1823 +547 lei sporuri,adica 2370 lei brut .daca este locul de baza si exista o persoana in intretinere salariul net este 1690 lei
Ei bine, netul meu este de 1383
Trebuie sa confruntati contractul de munca si ce este calculat in fluturasul de salariu
Nu cumva sporurile erau introduse in salariu ?
Nu. In plus, in dispozitie scrie clar: salariul de baza va fi 1823 la care se adauga un spor de 15% conditii vatamatoare (parca)Spor de vechime se adauga pt ca am 14 ani vechime in muna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare sistemul de sanatate buziladiana buziladiana Buna ziua! fluturasul meu arata cam asa.... salar incadrare.............1074 salar de baza..................762 baza calcul ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu asistent medical - ambulanta daniela_amb_82 daniela_amb_82 Buna ziua! Lucrez cu functia de \\"Asistent medical (ulterior principal) cu PL\\" incepand cu 08.09.2008 la un serviciu judetean de ambulanta (dupa ce ... (vezi toată discuția)
Spor de incordare psihica ciobanuclaudia ciobanuclaudia Primesc un spor de 15% pentru incordare psihica ,conform legii 250/2016 am primit 15%din salariu de incadrare .Intrebarea mea este pana la aceasta lege sporul ... (vezi toată discuția)