avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli

buna ziua ! Va rog sa-mi spune-ti si mie care este suma maxima inregistrata pe o factura cu tva , care pot sa o trec direct pe celtuieli ? Am inteles ca ar fi vorba de 1800 ron ?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 09:38, 6 Septembrie 2009
asta dak va referiti la obiectele de inventar, care, intradevar, trebuie sa aiba o valoare sub 1800( una dintre conditii).Cheltuielile, dak sunt facute in scopul obtinerii de venituri si legale din toate punctele de vedere, nu au o limita.
multumesc mult ! M-ai exact am achizitionat o centrala termica la pretul de 1799 cu TVA. Deci este obiect de inventar si il pot trece direct pe cheltuieli
putin discutabil...cititi cu atentie conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca mijloacele fixe si obiectele de inventar pt.a fi recunoscute ca atare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare birotica cristian_conea cristian_conea Care sunt conditiile pt.a se calcula amortizare pt. niste articole de birotica (am citit undeva ca trebuie sa aibe o valoare de peste 1800 lei). Sunt titular ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare "persoanã autorizatã" (profesie liberalã) TheoDillmann TheoDillmann Bună ziua, Am antamat astăzi înregistrarea la ANAF ca traducător autorizat, depunând formularele 070 şi 220. Cam peste o săptămână voi primi un ... (vezi toată discuția)
Cum incadrez: obiect de inventar sau mijloc fix? mmanu mmanu am cumparat un laptop, valoare 1400 lei cu tva, il incadrez la obiecte de inventar dupa valoare? sau la mijloace fixe? eu lucrez mult cu calculatorul, s-ar ... (vezi toată discuția)