avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere concediu medical cu activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere concediu medical cu activitate

Este posibila si legala revenirea la servici inainte de expirarea unui concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 14 Ianuarie 2017
Norme de aplicare a OUG 158/2005
art.37
.....
(4) În situaţia în care unui asigurat i se acordă certificat de concediu medical pentru o anumită perioadă, iar asiguratul doreşte să îşi reia activitatea profesională înainte de expirarea perioadei de valabilitate a certificatului de concediu medical, este obligatorie modificarea acestuia, în mod corespunzător, de către medicul prescriptor.

Asadar, este posibila revenirea la munca inainte de terminarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical intrerupt cu concediu odihna butliviu butliviu directoarea refuza sa semneze concediul de odihna pe motiv ca e ilegala intreruperea concediului medical cu concediu de odihna. Imi spuneti va rog legea care ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Carina88 Carina88 Buna ziua, va rog sa-mi explicati si mie : am prelungire concediu medical citeva zile, ce se intimpla daca eu nu prezint certificatul medical la angajator, ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din cm inainte de expirarea concediului medical cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, Daca sunt in concediu medical 7 zile, dar ma simt mai bine si vreau sa ma intorc la serviciu cu 2 zile inainte de expirarea acestuia (sa stau 5 ... (vezi toată discuția)