avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Oare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Oare

Ok am înțeles ca mama trebuie sa dea 3/4fiicei sotului decedat. Daca in actul de tranzatie e gresit numele reclamantei e valabil actul? Daca apartamentul. Are 36mp si in actele introdusede reclamanta reiese34 sut valabile? Menționez ca am procura lăsată de mama ce pot face? Ap valorează 24400 nu e mult 3/4(8000euro)?
Cel mai recent răspuns: Mihaibia , utilizator 18:24, 14 Ianuarie 2017
Afinitatea este leg dintre un sot și rudele acestuia.rudele soțului sunt in aceeași linie și același grad de rudenie,afinii celuilalt soț.intrebarea este dacă soțul mamei a decedat eu conform art407,pot lua parte la succesiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta eliminarea martorului pe motiv de afinitate ? stroe maqrcel stroe maqrcel Am un proces de contestare a unui act de intretinere si martorul principal a fost respins pe motiv de rudenie prin afinitate.Gradul ar fi: eu(nepotul ... (vezi toată discuția)
Gradul de rudenie ContSters40598 ContSters40598 Ce grad de rudienie are sora bunicii mele? Gradul III de rudenie? Hmmm..am cam uitat cum e cu astea..si ma doare tare la audirea unor martori! Multam!:coffee: (vezi toată discuția)
Ce grad de rudenie exista între un fiu dintr-o căsătorie anterioara ... valer67 valer67 Ce grad de rudenie exista între un fiu dintr-o căsătorie anterioara și actuala soție a tatălui sau, tatăl lui fiind acum recăsătorit? Sunt afini de ... (vezi toată discuția)