avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen luat:3 posturi disponibile,eu am luat a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen luat:3 posturi disponibile,eu am luat a 5a.NELAMURIRI

Buna seara!Saptamana asta am sustinut un examen pt obtinerea unui post de asistenta medicala in cadrul unui spital de stat.
Am trecut cu brio peste probla scrisa si interviu,dar am fost a 5a care am luat examenul.
Fiind doar 3 posturi dispobile,eu acum am ramas fara post dar cu examenul luat.
Conform legii ar trebuii sa ni se ofere posturi celei de.a 4a concurente si mie(a5a) sau am avea prioritate la urmatorul examen?
Sau la urmatorul.examen o luam de la capat?
LAMURITI.MA VA ROG!
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:05, 15 Ianuarie 2017
Apreciez ca va trebui sa sustineti un nou examen daca si cand acesta se va organiza.
Daca au fost doar 3 posturi , dvs nu aveti cum sa fi reusit la examen fiind clasata a 5-a. Prin urmare, va trebui sa va pregatiti pentru un nou examen.concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare functii publice de conducere violeta ap violeta ap Va adresez rugamintea de a-mi da informatii privitoare la urmatorul aspect> In cazul reorganizarii unei institutii publice una dintre functiile de conducere ... (vezi toată discuția)
Licentiata in stiinte administrative CarmenSabau CarmenSabau Sunt angajata in sistemul bugetar pe un post de studii medii si absolventa din 2010, fiind licentiata in stiinte administrative. Cu toate ca mai am o ... (vezi toată discuția)
Respins la concurs,angajat apoi gigione01 gigione01 La un concurs pentru ocuparea functiei de fochist(un singur post),organizat de 3 ori in ultimile 3 luni pentru ca nu a promovat nimeni examenul scris,s-au ... (vezi toată discuția)