avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema!!

buna ziua , am si eu o intrebare , am niste bani intr-un cont , la o banca, eu sunt trecuta ca titular , iar o alta persoana x trecuta ca imputernicit a 2, intrebarea mea este daca aceasta persoana poate sa scoata bani din cont fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:12, 6 Septembrie 2009
Din moment ce este imputernicit, acesta este scopul, sa scoata bani in numele titularului.=D>
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane
Nu vi s a explicat de la banca ce inseamna imputernicit? Este foarte posibil ca persoana imputernicita sa poata scoate banii din contul dvs.Stiu ca la CEC este posibil, daca o alta persoana e trecuta la clauza.
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2009
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
da , multumesc , cred ca i-a scos deja , ca nu mai am nimic ....:(
Imi pare rau, dar poate persoana respectiva s-a ......:yeah:
dar apartamentul daca este pus pe numele meu , fara nici o clauza , are vreun drept sa ma dea in judecata pt el? avand in vedere ca persoana x mi-a dat banii pt apartament insa nu e trecuta in contract , nicaieri, ?

Alte discuții în legătură

Aflare date despre un cont bancar din anul 2000 tomaioan tomaioan Buna ziua.Socrul meu a constituit in anul 2000 un depozit la banca si l-a trecut imputernicit pe cumnatul meu.Acesta din urma a scos toti banii din banca in ... (vezi toată discuția)
Imputernicitii avea dreptul sa retraga banii de contul tatalui meu decedat? cioatamircea cioatamircea Tatal meu a avut cont .La suma depusa a avut cum este normal imputernicit.Dupa decesul tatalui meu imputernicitii mai aveau dreptul sa scoata bani? Editat ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinerii de catre chirias alinu alinu Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, va rog. Am stat cu chirie intr-un apartament cu 3 camere impreuna cu alti 2 prieteni aproximativ 3 ani. ... (vezi toată discuția)