avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Monumentul Eroilor a ajuns groapa de gunoi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Monumentul Eroilor a ajuns groapa de gunoi

In urma cu trei ani primaria comunei Godeni jud Arges a achizitionat si imprastiat prin toata comuna tomberoane de gunoi . Nimic rau in asta , numai ca in satul Malu , tomberoanele au fost asezate langa monumentul eroilor si imprejmuirea monumentului a devenit un fel de groapa de gunoi , pungi de plastic , harti , peturi cazute din tomberoane zac acum la baza cruci ridicata de strabunii nostri in cinstea eroilor cazuti in cele doua conflicte mondiale . Am incercat sa rezolvam situatia la primarie dar de fiecare data am primit acelas raspuns " NU AVEM UNDE SA LE PUNEM IN ALTA PARTE " . Spuneti-mi va rog putem in vreun fel sa ne recuperam monumentul si sa putem duce si noi (comunitatea ) o floare eroilor nostri nu gunoi ?

Alte discuții în legătură

Casa parohiala data in proprietate definitiva preotului ionitasever ionitasever Cu respect va rog sa ne lamuri-ti daca sepoatintr-o problema pentru noi de neconceput. In localitatea noastra exista o casa parohiala(unde s-au perindat odata ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc/atest proprietatea pt. mormintul familiei din 1800 si pina in prezent?nu am act, dar a fost ingrijit continuu Balaurul Balaurul Buna ziua, Mica mea problemă este urmatoarea: Străbunii mei, oameni destul de avuţi şi pioşi au contribuit în anii 1800 la ctitorirea unei biserici ... (vezi toată discuția)
Are vreun drept pentru a reclama profanare de morminte? ardeleanu_ana ardeleanu_ana Am o ruda care a fost casatorita. Sotul ei a decedat. Acesta avea niste bunici care au murit cu mult inaintea lui (au aprox. 50 de ani de cand au ... (vezi toată discuția)