avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Persoane in intretinere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Persoane in intretinere

Copiii minori sunt in intretinerea ambilor parinti.Daca copilul minor a implinit 18 ani si este inca elev in clasa a XII-a mai beneficiaza ambii parinti de deducere sau doar un parinte??
" In situatia in care intr-o familie sunt mai multi copii aflati in intretinere, cu exceptia copiilor minori, acestia vor fi preluati in intretinerea unuia dintre parinti....etc.

Alte discuții în legătură

Deducere impozit salariu pentru 2 copii Alexandruhorea Alexandruhorea Buna ziua, Am 2 copiii, cel mare a implinit varsta de 18 ani si este la facultate, nu lucreaza. Angajatorul mi-a spus ca pentru cel mare nu mai pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Deducerea din impozit din salariu fanady fanady Buna ziua. Am un copil care a implinit 18 ani in ianuarie 2017 si este elev in clasa a XII-a la liceu. As vrea sa va intreb, pentru el, deducerea din impozit ... (vezi toată discuția)
Deducere personala copil elev scoala militara angi73 angi73 buna seara, Parintii copiilor de la liceele militare pot beneficia de deducere suplimentara? Bugetari fiind (parintii). (vezi toată discuția)