avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Deschidere Magazin Foto
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Deschidere Magazin Foto

M-ar interesa si pe mine sa deschid un magazin foto. Ce coduri CAEN ar trebui sa am inscrise eu doresc sa desfasor:

- activitati foto & video evenimente, print fotografii si fotografii pasaport etc pe 7420 codul CAEN.
- comert cu rame foto , albume, filme etc - pe ce cod caen se incadreaza ?
- produse personalizate: gen cani, mouse paduri etc sa le personalizez eu in magazin - pe ce cod caen se incadreaza ?

De asemenea ce imi recomandati ca si forma juridica ? O sa fim initial 2 angajati si daca lucrurile merg cum trebuie inca 2. Eu ma gandeam la o microintreprindere ma rog SRL parca se numeste si daca plec cu 2 angajati voi plati 1% din venituri impozit ceea ce este relativ ok pentru inceput.

Alte discuții în legătură

Caen activitati fotografice si vanzari aparate foto viomag viomag buna ziua.detin o firma care are ca si obiect principal de activitate intermedieri financiare(caen 6619) si doresc sa ma reorientez spre fotografie .pt asta ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen trebuie să folosesc? sd6112 sd6112 Buna ziua, Aș dori să-mi deschid un PFA, dar am o întrebare la care momentan nu am raspuns. Dacă voi face filmări și editare video, cu plata în ... (vezi toată discuția)
Cod caen filmari video nunti etc florentin86 florentin86 Buna ziua, de curand mi-am deschis o firma I.I. cu ajutorul unei firme de profil Codul caen ales de acestia este \"Activitati fotografice 7420\" desi eu fac ... (vezi toată discuția)