avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier cu firma taxi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier cu firma taxi

Buna ziua , am si eu o intrebare . Am avut un accident de circulatie cu víctime, cel care a intrat in noi era angajat la o firma de taxiuri, masina era pe numele firmei ( spun " era " pentru ca nu a mai ramas nimic din ea ) . Cum zile de ingrijiri médicale sunt mai putine de 90 de zile , va fi un proces civil . Firma nu vrea sa ne dea asigurarea cu toate ca soferul a fost vinovat . Pe cine dau in judecata ? Multumesc pentru ori ce raspuns .

Alte discuții în legătură

Accident rutier Dash Dash Buna seara, Am suferit un accident rutier in urma caruia nu am avut nici o zi de spitalizare dar mai multe zile de recuparari medicale (30 de zile). As dori ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a fost internat după un accident rutier, el fiind pasager. de ce i se cer cheltuielile de spitalizare? flori92 flori92 Bună seara ! Soțul meu , in urma cu 1 an si 8 luni a , avut accident un rutier. A fost dus la spital si operat la femur (tija medulara) , mana rupa fiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, neprezentare la politie Maria Adi Maria Adi Buna ziua , persoana care ne a lovit intr un accident de circulatie cu víctime, nu vrea sa se prezinte la politie sa dea declaratie, sunt 50 de zile de la ... (vezi toată discuția)