Buna ziua ,situatia este urmatorea,mama mea cu un discernamint diminuat ,(vede fantome ,face farmece ,etc} profita de situatia ei niste escroci care o tin sechestrata si care o pun sa imi intenteze diverse procese,scopul accestora este sa ne ia casa,ex detin o proprietate unde mama are drept de abitatie pt o camera in urma cu 3 ani a plecat de acasa ,iar de atunci o santajeaza,amenita pe bunica care mi-a vandut casa,si care este si mama ei ,o ameninta sa strice actele,acum a intentat un proces ordonanta prezidentiala ,ca nu are unde sa stea,ia fost respins ,am aflat intamplator ca am un proces pe rol sa ma dea afara din casa,cei care o tin ma ameninta ca ma vor da afara din casa,imi asteapta copilul la scoala si il ameninta,nu am fost citata in accest proces ,urmtorul termen este pe 27 ian,nu am bani de avocat ,ce pot face ,politia mi-a spus ca nu o pot interna fara acordul ei?de 3 ani viata familiei este un calvar ,eu sunt singura cu un copil si un salariu minim ,nu ma pot apara,politia nu face nimic,