Buna ziua,problema mea este urmatoarea,detin un imobil vindut de bunici cu clauza de intretinere,pt o camera din imobil este instituit un drept de abitatie pentru mama mea,mama are tulburari grave de comportament,consuma alcool iar din 2014 ma tot hartuieste ,si imi deschide tot felul de procese,ea nu judeca daca un medic psihiatru ar consulta-o clar e caz de internare dar refuza ,problema este ca o familie impreuna cu o avocata deschid tot felul de procese,ma ameninta ,suna la sotul meu la serviciu si il denigreaza,ma ameninta ca imi ia copilul,ca il denigreaza la scoala daca nu renunt la casa, acum ma santajeaza sa vand o parte din terenul casei ,ca daca nu avocata imi va deschide noi procese,si nu se va lasa pina nu imi vor lua casa,consider ca sa creeat un grup infractional care profita de nestiinta mamei pentru a pune mana pe casa,va rog ajutati-ma cu un sfat,avocati folosesc tot felul de tertipuri in procese,de ex au facut un proces de ordonanta prezidentiala nu am fost citata ,nu am stiut de existenta procesului ,m-am trezit cu un tel de la un executor ca a doua zi vin si intra in casa,am facut contestatie si am castigat,a deschis alt proces,avem termen in ianuarie 2018 ,intre timp a facut alta ordonanta prezidentiala ,la fel nu am stiut am aflat de pe siteul judecatoriei,am facut recurs inca nu sa dat termen ,dar intre timp avocata impreuna cu accea familie ma santajeaza,sa fac dezmembrarea terenului,daca nu imi deschid proces si imi vor lua casa,nu mai pot am ajuns la capatul puterilor,am incercat sa discut cu mama ,ea nu stie de procese,
Intampinare
paula38
Buna ziua ,pe data de 25 feb am primit o hartie prin care sunt instintata ca la primarie am o citatie ,pt un proces pt data de 27 feb,am depus o intampinare pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces
paula38
Buna ziua,va rog din suflet ajutati+ma cu un sfat,mama ma dat in judecata,pretinzand ca nu ii respect dreptul de abitatie pe care il are in imobilul ... (vezi toată discuția)
Proces fara citatie
paula38
Buna ziua ,situatia este urmatorea,mama mea cu un discernamint diminuat ,(vede fantome ,face farmece ,etc} profita de situatia ei niste escroci care o tin ... (vezi toată discuția)