Buna ziua,va rog din suflet ajutati+ma cu un sfat,mama ma dat in judecata,pretinzand ca nu ii respect dreptul de abitatie pe care il are in imobilul proprietatea mea,intre timp a cerut pe calea unei ordonante prezidentiale,si a obtinut o executare silita ,a intrat in imobil ,dar procesul deschis de ea continua,,obligatia de a face,,
avocata pe care am avut+o a cerut proba cu interogatoriu,intre timp avocata a reziliat contractul cu mine ,motivind ca mama a blestemat+o iar in familia ei a avut loc un eveniment nefericit si sa speriat,
intre timp si eu am descoperit ca copilul sufera de o boala grava si umblam mai mult pe la doctori,asa ca pe data de 10 octombrie am avut termen nu m+am prezentat nici eu nici avocata,sa dat termen pe 24 ,dar nu pot ajunge nici la accest termen ,am depus deja odata in instanta acte ca copilul a fost internat,boala fiind descoperita acum nu stiu unde voi mai ajunge cu copilul deci clar nu voi ajunge nici la urmatorul termen ,iar bani pt alt avocat nu am ,
as dorii sa stiu daca se poate si in ce conditii ,pot face o adresa la instanta pt a se suspenda accest proces,pina rezolv problema copilului,este vorba despre o operatie pe cord deci necesita timp ,iar mama ma hartuieste continuu cu tot felul de procese,in ideea de a renunta la imobil ,
am mare nevoie sa vand accest imobil dar ea nu ma lasa blesteama toti clientii care vin sii ii ameninta ca daca cumpara va da foc la casa,politia nu face nimic am depus reclamatii dar in zadar,eu nici macar nu locuiesc in accea casa si nici in localitatea unde se afla imobilul in litigiu ,va rog din suflet am mare nevoie de ajutorul dvs,va multumesc din suflet.
Intampinare
paula38
Buna ziua ,pe data de 25 feb am primit o hartie prin care sunt instintata ca la primarie am o citatie ,pt un proces pt data de 27 feb,am depus o intampinare pe ... (vezi toată discuția)