avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare

Buna ziua ,pe data de 25 feb am primit o hartie prin care sunt instintata ca la primarie am o citatie ,pt un proces pt data de 27 feb,am depus o intampinare pe data de 25,dar pe 27 nu pot ajunge la proces din cauza serviciului ,nu am nici avocat din motive financiare ,pur si simplu mama ma hartuieste intentindu-mi tot felul de procese,intrebarea este urmatoarea,la registratura intampinarea facuta de mine mi-a fost inregistrata ,credeti ca va ajunge la dosar in ziua procesului,daca nu pot ajunge la proces nu ma pot apara ,judecatorul va tine cont de accea intampinare si dovezile depuse? este vorba de un proces ordonanta prezidentiala,motivul invocat de catre mama este ca nu o primesc in casa unde are un drept de abitatie pt o camera,dar eu nici nu locuiesc in accel imobil,dar ma amenintat cu tot felul de reclamatii si la politie scopul fiind sa ii cedez actele de la casa,precizez ca detine o alta locuinta dar in instanta a mintit ca nu are unde locui.va multumesc pt raspunsuri.
Buna ziua,
Intampinarea dumneavoastra ajunge in aceiasi zi la dosar daca ati depus0o la judecatorie.
Se tine seama de cele aratate de dumneavoastra si si de matrialul probator.
Rezultatul nu avem cum sa-l stim. Judecatorul are TOATE DATELE si el pronunta sentinta!
Dacă ați depus întâmpinare și nu mai aveți alte apărări la termen puteți sa nu va prezentați.
Era bine macar intampinarea aia sa fi fost redactata de un avocat... daca e ceva neclar, instanta nu are cum stabili. Daca se discuta vreo chestiune de drept ca nu e clar ce institutie juridica s-ar aplica situatiei de fapt... e pacat sa fie facute confuzii si sa nu le clarificati.
Notificati mama intre timp ca poate intra in locuinta daca doreste, puneti-i cheile la dispozitie. Depuneti dovada la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces paula38 paula38 Buna ziua,va rog din suflet ajutati+ma cu un sfat,mama ma dat in judecata,pretinzand ca nu ii respect dreptul de abitatie pe care il are in imobilul ... (vezi toată discuția)
Hartuire ,santaj si amenintare paula38 paula38 Buna ziua,problema mea este urmatoarea,detin un imobil vindut de bunici cu clauza de intretinere,pt o camera din imobil este instituit un drept de abitatie ... (vezi toată discuția)
Desfintare c-v paula38 paula38 Buna ziua problema este urmatoarea ,am vindut o casa nepoatei mele cu C_V ,cu clauza de intretinere,dar in contract a existat si un drept de abitatie viagera ... (vezi toată discuția)