Buna ziua,problema mea este urmatoarea in luna ianuarie ,mama mea care are un drept e abitatie asupra imobilului meu proprietate personala dobandit de la bunici prin contract de vanzare cumparare,iar accest drept al mamei sa transmis din vechiul contract,astfel mama doreste sa intre in tot imobilul ,a apelat la un executor accesta a venit sa facut executarea,eu nu ma opun in nici un fel sa locuiasca intr-o camera asa cum prevede contractul,insa mama doreste sa ocupe intreg imobilul ,astfel executarea sa facut la fata locului ,mama a refuzat sa semneze procesul verbal afirmind ca ea nu semneaza nimic daca nu o baga in toata casa,azi executorul ma suna si imi spune ca sunt obligata sa o primesc in toata casa,sa ii ofer tot ceea ce ea isi doreste acces la baia mea ,etc si tot felul de pretentii,iar executorul ma ameninta ca el vine iar cu mama si eu trebuie sa ii ofer conditiile care le doreste ea ,specific ca ea are camera ei separata cu alta intrare,bucatarie separata,intrebarea este daca sa efecuat executarea,sa incheiat procesul verbal,mi sa pus proprire pe contul bancar unde primesc alocatia copilului pt suma de 30 milioane,este normal ca accest executor sa ma hartuiasca de cate ori doreste el sau mama? ce ma sfatuiti sa fac in accest sens? orice sfat este bine venit.specific nu i-am ingradit niciodata mamei dreptul la accea camera dar ea vrea toata casa,nu sta acolo nici macar o zi ,iar pina acum este a 5 executare cu executori diferiti,pe accelasi motiv ,de 6 ani ma hartuieste prin instante,va rog orice sfat imi este de mare ajutor,va multumesc din suflet
Este și " vina" dvs ca nu înțelegeți sa apelați la un avocat (macar pt o consultatie )atunci când apar probleme de natură juridică.Orice "abuz"al unui executor poate fi cenzurat de către instanta pe calea unei contestații la executare facuta in anumite termene.Daca nu ati facut nimic cand trebuia diferiți consecințele din pacate ,suportati costurile executării etc.
Executare silita
paula38
Buna ziua ,va rog un sfat este o speta complicata,detin un imobil unde mama mea are un dr de abitatie pt o camera exact asa este specificat in contract,in 2017 ... (vezi toată discuția)
Executare silita
paula38
Buna ziua ,ma confrunt cu urmatoarea problema ,am un imobil unde mama detine un drept de abitatie pt o camera,nu ne intelegem din diverse motive ,ea detine un ... (vezi toată discuția)
Executare silita
paula38
Buna ziua,in luna ianuarie ,sa facut o executare silita,motivul fiind accesul intr-o camera dintr-un imobil a unei persoane care are un drept de abitatie in ... (vezi toată discuția)