avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Regie autonoma anulare concurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Regie autonoma anulare concurs

Am participat la un concurs pt ocuparea unui post contractual in cadrul unei regii autonome.
Insa nu sunt multumit de viciile din desfasurarea concursului, care mi-au afectat prestatia.
Incat, daca voi pierde, vreau sa solicit instantei de contencios administrativ anularea concursului.
Intrebarea este pe ce temei legal sa ma fondez?

in primul rand se impune sa invoc o eventuala incalcare a regulamentului de organizare a concursului

dar, care este legea... dreptul comun?
Hotărârea nr. 1087/2001 privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor şi examenelor pentru ocuparea funcţiilor publice
cu referire si la statutul functionarului si legea contenciosului administrativ...
se aplica actele normative mentionate si regiilor autonome,
astfel incat personalul contractual al acestora sa fie asimilat functionarilor publici?

Alte discuții în legătură

Concursuri desfasurate legal? mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 În data de 03 decembrie 2009, Curtea Constituțională a României, a emis decizia nr. 1629/2009, referitoare la excepția de ... (vezi toată discuția)
Personal contractual vivianaa vivianaa Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce act normativ reglementeaza organizarea concursurilor in vederea ocuparii unui post la o primarie ca personal contractual . ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)