Buna ziua, numele meu este C. Adrian am fost condamnat in anul 2014 la 5 ani inchisoare pentru acces fara drept la un sistem informatic, am urmatoarea nelamurire: in urma condamnari mi s-a stabilit un prejudiciu, prejudiciu din urma transferurilor primite prin Western Union nu am la dosar nici o plangere de la persoane civile in listingul primit de catre procuror de la Western Union am primit pe numele meu in 7 transferuri suma de aprox. 4000-5000 eur procurorul a trecut in rechizitoriu suma de aprox. 13000 eur prin 9 transferuri, lucru care a si ramas pana la sfarsitul procesului (pe toata perioada procesului am vorbit cu avocatul care l-am avut despre asta si a spus ca este timp sa ne legam de acea suma ... dar din pacate nu am mai apucat sa facem nimic...). Intrebarea mea este mai pot face ceva legat de acel prejudiciu sa platesc doar cat am primit eu prin Western Union, pot sa reclam pe procuror, judecatori catre Inspectia Judiciara sa nu platesc toata suma sau sunt bun de plata. Va multumesc anticipat
Mai puteti exercita daca sunteti in termen caile extrordinare de atac:contestatia in anulare(art-426-432NCPP),recursul in casatie(art.433-451 NCPP) sau revizuirea(art.452- 465 NCPP),daca mai sunteti in termen si indepliniti conditiile ptr.a le promova.
va multumesc pentru raspuns, care este termenul pentru a mai putea beneficia de caile extraordinare? eu am fost condamnat definitiv in martie 2014 la 5 ani si in noiembrie 2016 m-am eliberat conditionat. multumesc anticipat